Хотел Лион

Оферта № Х245

Дестинация: измислен, Уругвай

Местоположение:

Хотелът се намира в на удобно място в ски перлата на България - Банско. 4-звездният хотел Лион Банско e открит през декември 2005 г.
Хотел:


Безплатен автобусен превоз до пистите, конферентна зала (100 места), билярд, вътрешен басейн, фитнес зала, солариум, сауна и парна баня с шоков басейн. масажен кабинет, джакузи, тангентор, паркинг.

Настаняване:


В хотела има 167 двойни стаи. Половината от стаите са със спални, а другата половина са с две легла с размери. Във всички стаи има допълнителни разтегателни легла. В стаите с тераси, разтегателните легла с по-малки размери, а в тези без тераси са големи. Фамилните стаи са 16 на брой. Те представляват едно голямо помещение със спалня, тоалетка с огледало, мека мебел с маса, кухненски бокс с маса за хранене. В кухненския бокс има микровълнова фурна, хладилник. Банята е широка и е с вана. Фамилните стаи са удобни за семейства с едно или две деца. Могат да бъдат настанени и трима възрастни. Апартаментите са 8 на брой. Апартаментът е от две отделни помещения с 4 редовни легла. В голямата стая има 2 легла, тоалетка, мека мебел, кухненски бокс с маса за хранене. В другата стая има спалня, нощни шкафчета и тоалетка. Всяка стая разполага със самостоятелна баня с вана, телевизия, радио, мини бар и телефон.

Хранене:


Хотелът разполага с: ресторант с мокър бар и блок маса, където гостите могат да се наслаждават на българската и европейска кухня; традиционна българска механа, с капацитeт от 110 места; Пиано бар, разполагащ с 90 места и предлагащ забавна и непринудена атмосфера.

 

Допълнителна информация:
- Максимално настаняване в двойна стая е 2 възрастни с 1 дете или 3 възрастни.
- Максималното настаняване във фамилна стая е 2 възрастни + 2 деца или 3 възрастни. 
- Максималното настаняване в апартамент е 4 възрастни + 2 деца, или 5 възрастни. 


Оферта № Х245

АБОНАМЕНТ ЗА ОФЕРТИ