Балнео Спа хотел Свети Спас

Оферта № Х232

Дестинация: Велинград, България

Местоположение:

Разположен е в град Велинград, сред надиплени хълмове с вечно зелени борове, обширни кадифени поляни, кристално синьо небе и южно родопско слънце. Едно земно кътче благословено с лечебен дар, което е било известно още от древността и е имало изградени римски и турски бани. Тук е и най-големия минерален извор в града – Радонова баня, а на 700 м. се намира едно от чудесата на българската природа – карстовият извор Клептуза. Хотелът е изцяло захранен с минерална вода.
Хотел:


Хотел Свети Спас е категория пет звезди и се състои от 2 комплекса – 1 и 2. На територията на комплекса се организират спортни турнири по бридж, шахмат и табла, тенис на маса, водно поло. Можете да посетите спортните школи и курсове по плуване – индивидуални и групови занимания, групова подводна гимнастика, каланетика и български народни танци.
Хотелът разполага с игрална зала, компютърна зала, детски кът, фитнес, салон за красота, туристическо бюро
Спа и медицинският център на Спа хотел Свети Спас е модерно оборудван и функциониращ в две направления – спа и лечебно.
Бизнес зона, включваща бизнес център и три конферентни зали с капацитет между 30 и 200 места.
За децата ще се погрижат опитни педагози по разработени аниматорски програми

Настаняване:


Комплексът разполага с 96 двойни стаи, 4 студия, 7 мансардни и 93 луксозни апартамента. Всички стаи в хотела са оборудвани с LCD телевизор, мини-бар, интернет, сателит, телефони в банята и стаята. Открит и закрит паркинг със 120 места. Всички помещения са стилно и модерно обзаведени

Хранене:


На разположение на гостите на хотела са основен ресторант – 300 места, ресторант-тераса – 100 места, кафе-тераса – 50 места, бар-ресторант Панорама – 80 места, лоби-бар – 60 места

СПА център 

Спа центърът на хотела предлага възможности за пълен релaкс, възстановяване на духа и тялото и тонизиране. Благодарение на лечебните свойства на Велинградската минерална вода, която се използва за процедурите в хотела, клиентите получават не само отмора, а могат да се възползват и от терапевтичния й ефект. 
Wellness зона включваща голям и малък (детски) закрит басейн с минерална вода, финландска сауна, сауна с хромотерапия, парна баня, зала за релакс, фреш и витамин бар. 
СПА зона включваща 2 кабинета за козметични процедури, 15 стаи за масажи и 6 помещения с вани, египетска баня, турска баня, солариум. 
Медикъл зона включваща кабинети по Физиотерапия, Неврология, Кардиология и вътрешни болести, Акушерство и гинекология, Гастроентерология, Урология и Дерматология, лаборатория, манипулационна, зала за кинезитерапия, терапевтичен басейн, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение. Оферта № Х232

АБОНАМЕНТ ЗА ОФЕРТИ