Хърватия

Начало Чужбина Държави Хърватия
 
Оферти
 
 
Видео
 
Почивката в Хърватия ще ви запознае с нейната тринадесетвековна история като по време на екскурзия в Хърватия ще можете да видите шест паметника на световното наследство и осем национални парка. Самолетната почивка в Хърватия ви пренася бързо в света на изобретателите: Едуард Пенкала (автоматичната писалка) и Фауст Вранчич (парашута). С автобусната почивка в Хърватия ще видите паметници на Иван Мещрович, Руджер Бошкович и Никола Тесла.
Ако посетите със самолет Дубровник, ще останете очаровани от зашеметяващи сгради, облицовани с мрамор улици и невероятна атмосфера, които правят почивката в Дубровник неповторимо изживяване.
Със същата притегателна сила действа Опатия. Самолетната програма до Опатия несъмнено ще ви удиви. Едновременно модерен и същевременно запазил автентичността си, Опатия е град, оставящ неповторим спомен от Западна Хърватия.
За да е пълно впечатлението от духа на Хърватия, препоръчваме Истрия. Независимо дали избирате пътуване със самолет или с автобус, полуостровът ще ви остави без дъх. Със самолетната програма до Ровин, Пореч, Новиград и Умаг можете бързо и лесно да се потопите в атмосфера на древност и съвремие. Автобусната почивка в Ровин, Новиград, Пореч и Умаг ще ви открие уникални местности, красиви градове и гледки, които ще спрат дъха ви по време на пътуването в Хърватия.


екскурзия ХЪРВАТСКA приказка с автобус
5 дни / 4 нощувки

от 26.04.2019 г. ...    
от 454 лв.