ски пакети МАДОНА ДИ КАМПИЛЬО / ПАГАНЕЛА - Италия

Продължителност: 8 дни / 7 нощувки, Код на програма: П-34
Цена от: 2000.00 лв.
Код на програма: П-34

Дестинация: Мадона Ди Кампильо / Паганела, Италия

Вид транспорт: Собствен транспорт Собствен транспорт

Дати: 02.11.2019, 09.11.2019, 16.11.2019, 23.11.2019, 30.11.2019


Ски курорта Мадона ди Кампильо е разположен в полите на италианските Алпи, на 1 550 метра надморска височина между група скали, и е най-популярният ски курорт в Италия. Сезонът там е с продължителност от октомври до май, като през цялото време могат да се практикуват зимни спортове. Само на 40 минути се намира Тренто, който е най-старият град в Северна Италия. Мадона Ди Кампильо е курорт за стилни, изискани хора. През февруари се провежда Карнавала на Хабсбургите, наречен в чест на кралското семейство. По време на карнавала, стотици хора в костюми от XIX век се събират да послушат заедно мелодии от Щраус и Лист. Курортът предлага една приятна и интересна почивка. На вашите услуги са отлични хотели, ресторанти, барове, гурме магазини. Тук са най-добрите дискотеки в италианските Алпи с едни от най-известните DJ-и в света. 
Ски мрежата е с дължина от 90 км се намира на надморска височина 1511-2505 м. Има три сектора за спускане с различна сложност. На един от най-трудните маршрути "diretissima" (1900 м) се провеждат редовно състезания за Световната купа. 

Курортите Фаи Делла Паганела и Aндало са малки, но със съвременни ски зони, заобиколени от живописна природа. Общата дължина на пистите е около 50 км, като точно половината от тях принадлежи към "червените", така, че за начинаещите в този регион ще бъде трудно. Други 15% са "черните" и са много популярни за екстремни спускания. Делът на "сините" и "зелените" е само 35%, но те се намират на много красиво място. Работят 18 лифта. Почти всички писти са оборудвани с оръдия за изкуствен сняг, така че ски ваканцията в този регион може да бъде от декември до април. 
Склоновете на платото и планината Паганела (2125 m) са подходяща зона и за каране и на кънки. Тук можете да намерите хотели за всеки вкус, както и закрити плувни басейни, пързалки за кънки и надбягвания. 
Цената е пакетна ( в евро ) на човек и включва 7 нощувки на съответното хранене за всеки хотел. 
Цената НЕ включва медицинска застраховка и застраховка "Отмяна на пътуване" 
Цената НЕ включва ски карта, трансфери, транспорт 

При заплащане на левовата равностойност на пакетите, курса на еврото да се смята 1,956 лева. 


Оферта № П34

АБОНАМЕНТ ЗА ОФЕРТИ