Чужбина

Начало Чужбина Държави Тайланд
 
Оферти
 
 
Гео информация
 
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават предварително издадена виза. Агенцията оказва съдействие при кандидатстването. За целта са необходими следните документи: паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната, попълнен формуляр за кандидатстване за виза, 1 актуална цветна снимка паспортен формат, копие на самолетните билети. В паспорта не трябва да има липсващи или повредени страници.
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.


Екскурзия в Тайланд: Банкок и Пукет, организирано пътуване
9 дни / 7 нощувки

от 11.01.2018 г. ...    
от 1453

Нова година в Тайланд: Банкок и Пукет
9 дни / 7 нощувки

от 26.12.2017 г. ...    
от 2180