За нас

Начало За нас
ДИВА ХОЛИДЕЙЗ ООД

Удостоверение за туроператор и туристически агент № РКК-01-6132 от Държавна агенция по туризъм.
Дива Холидейз ООД е със седалище в гр. София.

Ние предлагаме най-добрите оферти на българските и световни туроператори и сме надежден партньор на редица транспортни компании, хотелски и ресторантьорски вериги.

Нашите клиенти могат да намерят при нас богат асортимент от почивки със собствен транспорт в България, Гърция – континентална и островна, Турция, Испания, Хърватска, Италия и други. Предлагаме и организираме екскурзионни и обиколни турове с автобус в редица държави в Европа - Гърция, Румъния, Италия, Испания, Франция, Чехия, Унгария, Англия. Самолетните и чартърни програми са целогодишни и се осъществяват в страни като Израел, Египет, Турция, Тунис, Испания.
Основна част в дейността на нашата компания е и организирането на тиймбилдинги, конференции, семинари, симпозиуми, както с международно участие, така и с местно.

Транспортните услуги заемат важно място в нашия асортимент. Предлагаме на нашите клиенти от България и чужбина рент-а-кар при изгодни условия, трансфери летище-хотел с професионални шофьори.

С професионализма и индивидуалното отношение към всеки клиент ние печелим доверието, приятелството и постоянството му.
Опитът ни показва, че клиенти ползвали веднъж услугите ни, отново се обръщат към нас, независимо дали за да помогнем в избора и организирането на почивка, екскурзия, самолетен билет или мероприятие.

Нашите клиенти са не само от цяла България, но и от цял свят. Вие получавате документите за пътуването си в електронен вид, което улеснява целия процес по подготовката му, пести Вашето време и средства.

Наш основен принцип е гъвкавата политика и нестандартните решения за всеки клиент.


Ето и някой от нашите клиенти:
CN Worldwide - Канада
Geodis - Чехия
Телевизия Европа АД - София
Девин АД - София
МАГ Адвъртайзинг
Изола Петров ЕООД - София
Чехобул ООД - Пловдив
ENPRO CONSULT - София
Спетема – кафе ООД
Венианина ЕООД
Димо
Футура АД – Пловдив
Севт ООД – Дупница
Менкаура ООД - София
Рем Транс ООД и много други